Search results

The Best online firearms community in Louisiana.

Member Benefits:

  • Fewer Ads!
  • Discuss all aspects of firearm ownership
  • Discuss anti-gun legislation
  • Buy, sell, and trade in the classified section
  • Chat with Local gun shops, ranges, trainers & other businesses
  • Discover free outdoor shooting areas
  • View up to date on firearm-related events
  • Share photos & video with other members
  • ...and so much more!
    1. Beatbama

      SOLD: Rock Island Armory $600 WTS/WTT PRICE DROP, 22TCM9R/9mm Combo

      Combo pistol in 22TCM9R and 9mm will come with 2 8round Mecgar magazines, box and 410 rounds of Armscor 22TCM ammo. Will not separate the ammo, located in the Lake Charles area. Asking $800 for everything.
    2. Beatbama

      SOLD: SOLD

      Sig P365 with custom cerakoted and stippled grip, Live Free Armory slide, Zaffiri Precision threaded barrel and 3moa red dot. Streamlight TLR7 Sub light. Sig factory night sights and flat trigger with one flush mount mag and one extended mag. Sig box is included. Located in Moss Bluff, PM for...
    3. Beatbama

      NLFS: Admin Please Delete

      Admin please Delete
    4. Beatbama

      SOLD: Holosun HS403c 2moa Red Dot

      This is the dual powered, solar cell and battery version with auto and manual brightness control. Comes with low mount and riser in excellent condition, has the 2moa single red dot reticle. SOLD
    5. Beatbama

      SOLD: VZ Grips for Ruger GP100

      For sale is a set of VZ Twister grips in gray/black G10 material for a Ruger GP100. SOLD
    6. Beatbama

      SOLD: OLight PL-2 Mini Valkyrie Gunmetal Gray Light

      Light is 600 lumens with magnetic usb charger cable. Used but in excellent condition and located in the Lake Charles area. Will ship on buyer’s dime. $60 OBO.
    7. Beatbama

      SOLD: Bushnell AR/223 1-4x scope

      Scope is used but in excellent condition and will come with rings. Will ship on buyer’s dime. Located in Lake Charles area. $150 OBO.
    8. Beatbama

      SOLD: *Price Drop 10.5” M4 Commando Clone AR Pistol

      10.5* PSA upper on a Spikes Tactical Snowflake pistol lower chambered in 5.56. In excellent condition with ALG Defense trigger, BCM charging handle, VG6 muzzle brake to tame recoil, Strike Ind. arm brace and will come with one 30rd Magpul magazine and Magpul sling. Located in Lake Charles area. SOLD
    9. Beatbama

      WTS: Badger Customs Boot Grips for Ruger GP100

      Have these grips just sitting on my bench. In absolute perfect condition. Will ship for $90 PayPal or local pickup located in Lake Charles area.
    10. Beatbama

      NLFS: SW Performance Center 327 MPR8

      NLFS
    11. Beatbama

      SOLD: APA Lil Bastard Gen2 Muzzle brake

      SOLD
    12. Beatbama

      eForm 1 Fingerprint card submission

      I ordered a set of new FD-258 cards already printed from a Form 4 I used SilencerShop. Problem is the date on the cards are from May 2018. Will this be a problem with the eForm 1 submission or should I change the date on the cards to show current date. Not sure if they care at the ATF.
    13. Beatbama

      SOLD: Essential Arms 300 Blackout AR15 * Price Reduced *

      Essential Arms ( Krotz Springs, LA) 300 BO build, Duracoted Bronze with Ballistic Advantage 16" barrel, VG6 Gamma muzzle brake, Houge grip, LWRC stock and Diamondhead rail. Will come with Bushnell 1-4x illuminated reticle scope and one Magpul magazine. Located in Lake Charles, would only...
    14. Beatbama

      SOLD: Burris Fastfire 2 reflex sight 4MOA dot (PICS ADDED)

      Sight is in excellent condition and works perfectly. Located in Lake Charles, asking $130. PM for any more info or pictures, thanks.
    15. Beatbama

      WTB: Ruger GP 100 Match Champion

      Looking for a clean low round count Ruger GP100 Match Champion with either fixed or adjustable sight anywhere close to the Lake Charles area, thanks.
    16. Beatbama

      SPF: Ruger 10/22 KIDD Build .22 Rifle

      *PRICE DROP, Rifle is a fully built KIDD 10/22 tack-driver that has been built on a Silver Ruger receiver that is the only factory Ruger part left on this gun. Stainless bead-blasted 20" KIDD bull barrel, KIDD enhanced bolt with KIDD charging handle that includes 3 different springs and the KIDD...
    17. Beatbama

      WTS: 16" Carbine length 5.56 Mas Defense Barrel

      Barrel was taken off a previous build with low round count and is in excellent shape, will come with Ranier Arms RMC minicomp and a fresh crush washer. $100 obo for the setup in the Lake Charles area.
    18. Beatbama

      NLFS: Essential Arms AR 15 Carbine

      Looking to sell my AR Carbine FTF in the Lake Charles area: SAA upper Essential Arms Lower MFT Minimalist stock Diamondhead Rail 1/9 twist 556 barrel Milspec Trigger group w/JP springs Duracoated Midnight Bronze Bushnell AR223 1x4 power scope Pm for contact info or more details, thanks.
    19. Beatbama

      WTS: Nomex work clothes

      I have some like new nomex work clothes for sale. 2xl bomber jacket with removable insulated liner and hood. In excellent condition, navy color,$120. 2prs of 52 reg coveralls and 6prs of 50 reg coveralls all in great shape navy color with no holes, tears, or stains,$40 each. Located in Lake...
    Top Bottom