Search results

The Best online firearms community in Louisiana.

Member Benefits:

  • Fewer Ads!
  • Discuss all aspects of firearm ownership
  • Discuss anti-gun legislation
  • Buy, sell, and trade in the classified section
  • Chat with Local gun shops, ranges, trainers & other businesses
  • Discover free outdoor shooting areas
  • View up to date on firearm-related events
  • Share photos & video with other members
  • ...and so much more!
    1. 01LtBlAzEr

      SOLD: SOLD

      SOLD
    2. 01LtBlAzEr

      SOLD: SOLD

      SOLD
    3. 01LtBlAzEr

      SOLD: SOLD

      SOLD
    4. 01LtBlAzEr

      WTS: Springfield Saint Victor w Acog 4X32/price drop

      Saint Victor rifle. Comes with everything in the picture except the light, RMR, and sling. Asking $1800 Gun has 100 rounds through it. Selling to fund another project. Not accepting trades. Sent from my iPhone using Tapatalk
    5. 01LtBlAzEr

      WTT: SOLD

      Want to trade a Glock 19X. Comes with 1-17rd and 2-19rd factory mags. Also the factory box. Whatcha got? Might be in the market for a hunting rifle or other pistols... Sent from my iPhone using Tapatalk
    6. 01LtBlAzEr

      SOLD: SOLD

      SOLD
    7. 01LtBlAzEr

      WTS: SOLD

      Selling a new/never fired Glock 48 MOS. Comes with box and 2 mags. Asking $525.00 obo. Would consider a trade. Sent from my iPhone using Tapatalk
    8. 01LtBlAzEr

      WTB: Walther PDP

      Looking for a full size 4 inch model.
    9. 01LtBlAzEr

      SOLD: SOLD

      SOLD Sent from my iPhone using Tapatalk
    10. 01LtBlAzEr

      SOLD: SOLD

      SOLD
    11. 01LtBlAzEr

      SOLD: Sig P365X for X-Compact

      GONE
    12. 01LtBlAzEr

      NLFS: Glock 17 Gen 3 slide

      Looking to buy a G17 Gen 3 slide. Trying to finish a P80 build. Sent from my iPhone using Tapatalk
    13. 01LtBlAzEr

      SOLD: SOLD

      New P80 19/23 complete lower in OD Green. This is the serialized version done by Polymer 80. Lower parts kit is from P80 with a factory Glock 19 trigger. $150. Sent from my iPhone using Tapatalk
    14. 01LtBlAzEr

      SOLD: Sig P320 Compact/Trade added

      SOLD
    15. 01LtBlAzEr

      SOLD: Sig P365XL/Price drop

      SOLD
    16. 01LtBlAzEr

      SOLD: Gen 5 G19

      SOLD
    17. 01LtBlAzEr

      SOLD: Glock 43X/48 frame

      SOLD
    Top Bottom